Pla Estratègic R+D+I Agroalimentari Catalunya

L'objectiu del grup de treball que treballa en aquest projecte és la definició d'un Pla Estratègic de R+D+I agroalimentari a Catalunya que permeti:

        Definir el posicionament estratègic en l’àmbit agroalimentari  català per al 2020, com a sector clau de competitivitat i generació de riquesa, començant per una avaluació de la situació de partida.

        Identificar els principals reptes de futur en matèria de generació de coneixement, foment de la innovació i creixement socioeconòmic , definint objectius finalistes en matèria de producció científica,  valorització, transferència, competitivitat i ocupació.

        Alinear tots els agents del sistema (recerca, formació, transferència, internacionalització i teixit empresarial) vers els objectius prioritaris identificats. Millorar especialment la interrelació empresa i centre públic de recerca.

        Captar més recursos R+D+i pel sector agroalimentari català.

 


Group Manager

Per a qualsevol pregunta sobre el funcionament del grup, poseu-vos en contacte amb Agustí Fonts.

Comentarios
  • afonts

    Agustí Fonts Cavestany Aquest grup te com a usuaris objectiu a les persones que participaran en la definició i seguiment del Pla Estratègic R+D+T agroalimentari de Catalunya, i de forma especial totes les persones consultades durant el procés. Gran part de la informació penjada en aquest grup és d'accés restringit als participants en el projecte.

  • afonts

    Agustí Fonts Cavestany Este grupo tiene como usuarios objetivo a todas aquellas personas que participarán en la definición y seguimiento del Plan Estratégico de I+D+T agroalimentario de Cataluña, y de forma especial a todas las que serán consultadas durante este proceso. La mayor parte de la información está restringida, pues, a los participantes en este proyecto.

Membres del Grup on-line ara mateix
Comptador de visites

Loading ...  Loading ...

Roles x